З 19 по 21 лютого у м. Києві на території Міжнародного Виставкового Центру (МВЦ) пройшла Дев’ята міжнародна виставка інноваційних рішень в зерновому господарстві – Зернові Технології 2019.

АСП ГРУП запропонувала до уваги відвідувачів культиватор-підживлювач для внесення рідких мінеральних добрив АТ 3015 від ТМ «BluJet» разом з інноваційною системою ін’єкційного вприску Spike Wheel.

Вперше в Україні було продемонстровано систему активного визначення вегетативного індексу розвитку рослин Opt RX  від Ag Leader. Ми стали ще на крок ближче до новинок, доступних передовим аграріям світу.

Порадувала активність відвідувачів виставки та прогресивність їхніх  поглядів. Відчувалася актуальна потреба сьогодення в новітніх технологіях та інноваціях для отримання кращих результатів та більших прибутків.

Спеціалісти компанії,  присутні на виставці, відповіли на всі запитання, які   виникали, надали вичерпну інформацію про саму техніку, про додаткові опції, про можливу комплектацію та допомагали підібрати економічно вигідний агрегат для конкретного клієнта.