В рамках найбільшої агропромислової виставки в Україні та Східній Європі, Агро-2018, АСП ГРУП презентувала сучасне інноваційне обладнання в напрямку підживлення рослин від ТМ «BLU-JET». З 2016 року компанія          ПП «Агро-Спец-Запчастина», що входить до складу АСП ГРУП, є офіційним дилером ТМ «BLU-JET» на ринку України і пропонує своїм клієнтам весь асортимент техніки даного виробника.

На виставці, зокрема, були представлені агрегати для внесення рідких добрив та КАС  АТ 3015, АТ 4015 та агрегат для внесення безводного аміаку – Legacy.

Окрім аплікаторів , відвідувачі змогли ознайомитися з ємностями для внесення добрив від ТМ «Montag», а також оцінити переваги преміксера для приготування робочих розчинів від ТМ «Chembine».

Вперше, на нашому стенді, офіційними представниками компаній була продемонстрована продукція відомих американських виробників запчастин та обладнання для сільськогосподарської техніки:  Shield Ag. Equipment , Yetter Manufacturing Co., Continental NH3 Products Inc., Micro-Trak Systems.Inc.

Виставка пройшла на високому рівні і ще раз підтвердила доцільність та важливість участі в таких масштабних заходах, необхідність поділитися досвідом з метою застосування  на практиці сучасних інноваційних технологій.